www.krolevets.com/forum www.krolevets.com/forum
Все про життя Кролевця. Приєднуйтеся!

www.krolevets.com


 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дошка оголошень на сайті Кролевця
Cьогодні: четвер березня 28, 2024 3:25 pm
www.krolevets.com/forum


Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com
Курсы НБУ
Розширення теми. Або, як вам живеться?

 
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Щодо досягнень місцевої влади
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
д-р Ловінг



З нами з: 10.09.07
Повідомлень: 17

ПовідомленняНаписане: четвер вересня 13, 2007 9:52 am    Тема повідомлення: Розширення теми. Або, як вам живеться? Відповісти цитуючи

Друзі чи знайомі з Кролевця! Як вам живеться? Хочу зрозуміти - чи краще ніж тим, хто залишився в місті, знайшов роботу, родину створив... Цікаво було б поспілкуватися з тими, хто може привнести в місто щось нове, розвинути життєдіяльну інфраструктуру, роздвинути обрії культурного життя. Гей, хлопці! Зробити щось на зразок "ПроРок"у - слабо? То може давайте запросимо до міста "Другу ріку" з концертом десь у грудні. Думаю, що це буде класно і недорого десь в межаш 3-5 тис. дол... Вибачте, якщо вразив нахабністю. Вважаю, що тільки такими заходами можна міняти життя. Рівняння на організаторів "ПроРок"у! Від себе щиро їм дякую... Чи є хтось з кролевчан, які можуть привнести в життя міста щось нове? З радістю чекаю на контакти та ідеї.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
ser



З нами з: 09.06.06
Повідомлень: 118
Звідки: Кролевець-Київ

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 17, 2007 1:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ціна другої ріки як і інших українських виконавців стрімко зростає в звязку з достроковими виборами. зменшувати свій гонорар вони не будуть адже наступонго року знову вибори Laughing
_________________
"...A мне по барабану вся эта муть, я не червонец чтобы нравиться всем..."
©К. Кинчев
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
д-р Ловінг



З нами з: 10.09.07
Повідомлень: 17

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 17, 2007 5:32 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Місто нагадує птаха, який час від часу відлітає до вирію. Це життя, разом з зимою приходить спокій та рівновага. Що гарного відбулося в місті за рік? Той, хто мешкає в місті має свій перелік, бо намагається відвідувати культорологічні заходи. Щось до смаку, інше - непотріб (суб єктивно!). Той, хто десь далеко тішиться "запіканками" чужини, та згадує дитинство, або останній візит до родичів в Кролевці. І нічого в цьому дивного. Що зробити, щоб виграти змагання в номінації "Доробок в копілку міста"? Мабуть відповідь десь у площині економічній - залучити інвестора аби той збудував завод, який би дав роботу сотням кролевчан, та повернув їх додому. Той, хто творить в місті (пише вірші, романи, картини, грає на музичних інструментах, співає та пише пісні) роблять свій вклад в духовність території. Їм хвала! Тим, хто торгує, займається приватним бізнесом в місті - також хвала. Місто - єдиний організм, що складається з реального життя, спогадів, та мрій. Я хочу, щоб в місті було збудовано красивий храм, який би став пам яткою тим церквам, які було зруйновано за часів НЕПу... Меценат має бути свій, рідний. І він знайдеться. Мабуть, як не перведуться люди, що породжують ідеї, реалізовують їх, додають наснаги іншим та розбудовують місто. Міто, як той птах, збирається до вирію... І чхати йому на вибори!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
pro_rock



З нами з: 29.08.06
Повідомлень: 153
Звідки: Киев

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 18, 2007 12:20 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Огромное спасибо д-р Ловінг за подержку на кролевецком форуме в некоторых ваших постах, но все же не совсем понятна ваша мысль конкретно в этой ветке. О чем идется речь???? Сначала о какой-то группе за тысяси мифических долларов (я как представитель идеи и реализованного проекта ... знаю многие расклады о реальной стоимости поп груп, в частности "другой реки"), потом о Шевченковском видении города Кролевца в мифическом крепостном праве, которое отражает существующая реальность... У меня закрадывается мысль, что вы один из представителей нашей продажной власти, которая борется за свои идеи, не взирая на ....
При чем здесь храм? Если действительно идет речь о выборах, на которые вы соизволили: цитата - "чхать", - не понятно совсем ваша позиция. Если вы начали разговор об искустве, то будтье добры говрить о нем, не привязывая власть, как решающее звено в это м деле. Ведь вы сами сказали: цитата" Мабуть відповідь десь у площині економічній - залучити інвестора аби той збудував завод, який би дав роботу сотням кролевчан, та повернув їх додому. Той, хто творить в місті (пише вірші, романи, картини, грає на музичних інструментах, співає та пише пісні) роблять свій вклад в духовність території. Їм хвала!"...
То вы гооврите об искустве, как воспитании молодого подрастающего поколения в г.Кролевец, то обращаетесь с мольбой к тем кто выехал из оного, то говорите о какойто птице, душа которой в том же городе Кролевце, при этом хотите перетянуть чужую идею на свои плечи, то о финансировании всякого рода проектов лишь бы были вложены деньги в Кролевец.... - так видит толкьо хитрый будущий ... я надеюсь именно для вас, я четко довел свою мысль?? Поэтому, если вы хотите привлечь инвестиции в город, то не мешайте развитию молодежного движения ... , а помогите - и вы увидите как через три-четыре года город превратится в большую известность, больше чем Каховка, потому что рок в Украине стоит только на начальной стадии большого развития, и если мы уже есть первыми, то это говорит о больших инвестициях и оргомных проектах. Я надеюсь я донес свою мысль до вас.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
д-р Ловінг



З нами з: 10.09.07
Повідомлень: 17

ПовідомленняНаписане: вівторок вересня 18, 2007 6:36 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Спілкування зачеплює... То це й є мета форуму. Не як можливість розгадати загадку "А хто ж там за логіном?", а як можливість доторкнутися до різнобарв я думок. На рахунок віртуозності. Якщо бажаєш дечого досягти, маєш осягати те, що здається неосяжним. Якщо боїшся труднощей, то не сподівайся на перемогу! Ображається той, хто слабкий. Відкрите спілкування не привід для з ясування стосунків. Просто думка. Дякую "ПроРок"у за увагу. сподіваюсь на спільну активну позицію в громадському житті. Чи задумувались ви, чому місто таке брудне? Маю на увазі сміття: обгортки від морозива, пусті пивні пляшки і т.і.? Я так думаю, що це яскравий прояв загальної культури кролевчан. Вони, в більшості своїй, перебувають на досить низькому рівні розуміння своєї місії як людини. Що може бути простіше, ніж "Не насміти!"? Менталітет, як узагальнення людського рівня розвитку, його визначальна ознака, вимагає докладання зусиль, в окремих випадках дресування( те можна, інше ні), кожноденного спонукання до прогресу. Це - особиста справа кожної людини. Без насильства. Як хочеться, щоб більшістю мешканців оволоділа жага до культурного життя. Утопія не дає правдивого бачення життя. Хлопці ховаються за простирадла і кажуть, що це нас не стосується. А дівчата? Любити місто означає не смітити на вулицях! Хто має іншу думку? Про місію комунальних служб говорити не хочу, про владу також. Загалом і назавжди: ВЛАДА - ЦЕ НАШІ СЛУГИ! ЧИ ВАРТІ СЛУГИ ТОГО, АБИ ПРО НИХ РОЗМІРКОВУВАЛИ?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Людмила



З нами з: 22.05.07
Повідомлень: 174
Звідки: Кролевець

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 16, 2007 10:54 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Заклик "Не смітити!" зачіпає за живе. Моє виховання призвело до того, що повертаючись з прогулянки по місту, я витрушую зі своєї сумочки обгортки від морозива, цукерок, інколи бананові шкурки. Не тому, що я їх збираю на вулиці - це те, що їла я чи діти, але НАМ НЕМАЄ КУДИ ВИКИНУТИ СМІТТЯ!!!
Я, як доросла людина, ще можу прочесати пару кварталів у пошуку сміттєвої урни, а діти цього робити не будуть. Якщо по місту будуть стояти урни, контейнери для сміття, тоді можна буде говорити про загальне безкультур'я.
_________________
Я - все, що я люблю... (Л. Костенко)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
д-р Ловінг



З нами з: 10.09.07
Повідомлень: 17

ПовідомленняНаписане: вівторок жовтня 16, 2007 11:36 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

[quote="Людмила"]Я, як доросла людина, ще можу прочесати пару кварталів у пошуку сміттєвої урни, а діти цього робити не будуть.

Дозволю собі пояснити, що наше місто не є таким, яке буде стерегти урни, оберігати їх від вандалів. Якщо і є можливість встановити урни для сміття, то немає можливості робити це щонеділі. А як Вам наше місто в нічний час? Мені здається, що як і всюди - місто темряви, в розумінні відношення до культури та законності. Особливо виплескують своє нутро підлітки, ті, кому ледь 16 років. Прощавайте, дбайливо поставлені урни! Вибачайте пам'ятники та клумби! Живи останню хвилину, Благоустрій! На жаль, ніч та сумерки породжують звірячі прояви людини на підгрунті різних видів сп'яніння. Мені шкода, що трапляються в місті випадки вбивств, гвалтувань, грабіжок, побиття і т. і. в час, коли ніч обгортає місто. Що там казати про урни... Залишається = не кидати бумажки на землю, ходити з пакетами в руках, або в штанях з карманами, тощо. Рівень культури має дозволяти ототожнювати себе з містом. Бо Я - ЦЕ МІСТО!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Людмила



З нами з: 22.05.07
Повідомлень: 174
Звідки: Кролевець

ПовідомленняНаписане: четвер жовтня 18, 2007 7:28 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Уявила, як кролевчани, а особливо гості міста прогулюються центральною вулицею, парком - та будь-де, тримаючи в руках сміттєві пакети... Здригнулася. По-моєму, такої практики нема ніде в світі. Врешті-решті, чому біля багатьох магазинів немає елементарної урни? Чому біля відкритих кафешок (по-нашому, генделиків) немає урн? Хто повинен слідкувати за цим? І не розказуйте мені про вандалів, теж мені, мисливці за урнами. Може, перевернули десь яку, але це не привід прибирати урни з усього міста.
_________________
Я - все, що я люблю... (Л. Костенко)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
д-р Ловінг



З нами з: 10.09.07
Повідомлень: 17

ПовідомленняНаписане: четвер жовтня 18, 2007 8:04 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Людмила написав:
І не розказуйте мені про вандалів, теж мені, мисливці за урнами. Може, перевернули десь яку, але це не привід прибирати урни з усього міста.

Гаразд, не буду розказувати. Повністю згоден з Вашою позицією. Хтось має поставити урни, мабуть господарі магазинів та генделиків. Просто, спитайте: а скільки вони вже ставили урн? Так, для сміху...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Людмила



З нами з: 22.05.07
Повідомлень: 174
Звідки: Кролевець

ПовідомленняНаписане: четвер жовтня 18, 2007 8:21 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Та вже не до сміху. Наприклад, біля мого дому два магазини, біля них, відповідно, два генделики. І жодного разу, купуючи в цих магазинах морозиво для дитини, я не мала куди викинути обгортку. Там цих урн зроду не було, і зовсім не міфічні вандали тому виною. Хтось же має вплив на власників магазинів, чи вони роблять, що хочуть? Врешті решт, є урни, які вмуровуються в асфальт. Треба бути Гераклом, щоб виколупати таку урну.
Хто хоче - шукає привід, хто не хоче - причину.
_________________
Я - все, що я люблю... (Л. Костенко)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Volodymyr
Site Admin


З нами з: 06.06.06
Повідомлень: 469
Звідки: Кролевець

ПовідомленняНаписане: четвер жовтня 18, 2007 10:27 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

д-р Ловінг написав:

Дозволю собі пояснити, що наше місто не є таким, яке буде стерегти урни, оберігати їх від вандалів. Якщо і є можливість встановити урни для сміття, то немає можливості робити це щонеділі.

Тут вони, урни, або є, або їх немає. Не треба лукавити. Бореться з чистотою місцева влада - має бути знайдене рішення, як урни мають залишатися на встановлених місцях. Правильно Людмила сказала, вкопайте в землю, прив’яжіть ціпками. Там, де приватна власність - генделики, бутіки, шопи - про урни мають дбати і підприємці. Це - нормальна світова практика. Вибачте мене, шановні, це не додатковий податок, а ваш обов’язок перед клієнтами. Купив я морозиво, чи "козацьку розвагу", схрумав, і здачу - обгортку, об’їдок тощо - залишив у спеціально вами відведеному місці! Smile Ви торгуєте, ви маєте також і про чистоту міста дбати. Але, я гадаю, ви так і робите, шановні бізнесмени!

д-р Ловінг написав:
Особливо виплескують своє нутро підлітки, ті, кому ледь 16 років

На те вони і підлітки, щоб виплескувати. У всьому світі так. Цей вік - вік самоствердження і не мені вам про це розказувати. Згадайте, хоча б свої часи.
На Заході вони і урни ногами буцають, і машини підпалюють (!), і стіни обмальовують (до речі, спасибі, що ще мерію не обмалювали графітті) і т.д. Але там є стримувачі: ефективна поліція, суттєві штрафи. І не тільки. Також - можливість зайняти себе чимось.
У нас в Кролевці, куди 16-річним подітися як не в генделик, а потім на дискотеку? Де себе примінити після школи?

д-р Ловінг написав:
ніч та сумерки породжують звірячі прояви людини на підгрунті різних видів сп'яніння років

Це точно! Ваші слова, та Фролову б в вухо!
П’янство є в нашому місті не тільки під час проведення ПроРоку, про що говорив наш бюргемейстер. І малоліні бігають п’яні без штанів не тільки під час проведення фестивалю. Зауважу, про таки факти наш мер говорив у телефонній розмові журналісту газети "В двух словах" - http://www.2words.com.ua/index.php?id=138&tx_ttnews[pointer]=1&tx_ttnews[tt_news]=1034&tx_ttnews[backPid]=137&cHash=7dc79465c0 .
«Они устроили там беспорядок. Один из участников фестиваля на следующий день после его окончания все еще бегал по городу в одних трусах и никак не мог понять, где он находится. Отказом в дальнейшем проведении фестиваля мы хотим обеспечить порядок и спокойствие жителей», – сказал А. Фролов.
Так що, в повсякденному житті не бігають?
Ви говорите акти вандалізму під час фестивалю? А надпис на танку біля вокзалу там постійно висить? Часом його гарячі голови не відколупують викруткою? Нищення вивісок над магазинами, трощіння вітрин немає?
Що, вбивств немає? Гвалтувань немає? П’яних гонок на "копійках" по нічному місту немає? Реву мотоциклів по ночам немає? Грабувань немає? Побиття вночі немає? Продовжити?
Це - "обеспечение порядка и спокойствия жителей"?

д-р Ловінг написав:
Рівень культури має дозволяти ототожнювати себе з містом. Бо Я - ЦЕ МІСТО!

Отут нічого не зрозумів! Поясніть нам будь-ласка, що ви маєте на увазі?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
д-р Ловінг



З нами з: 10.09.07
Повідомлень: 17

ПовідомленняНаписане: понеділок жовтня 22, 2007 6:34 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

д-р Ловінг написав:
Рівень культури має дозволяти ототожнювати себе з містом. Бо Я - ЦЕ МІСТО!

Volodymyr написав:

Отут нічого не зрозумів! Поясніть нам будь-ласка, що ви маєте на увазі?


Ну от Ви, наприклад, маєте велике надхнення обговорювати теми з життя міста. Так само і я. Навіщо? А так, щоб цікавіше жилося, бо реально нам не випало щось змінити. А якщо й випало, то для цього треба дещо більше аніж бажання до спілкування за допомогою інтернету. Якщо комусь це здається обурливим чи образливим - оце й є ототожнення себе з містом. Місто набагато складніше та багатогранніше, ніж ми собі уявляємо. Місто - це саме життя. Чим більше в нас буде культури, тим краще буде жити в місті. Жити в місті в ночі (маю на увазі участь у роботі барів, гулянках, пошуках пригод) це пошук ситуацій для виливу адреналіну. Краще всього це робити в компанії, зрозуміло. Більш безпечно. Романтика! Я - оптиміст. Майбутнє завжди краще аніж минуле. Допоки я живу в цьому місті, мені здається, що Я - ЦЕ МІСТО! Вибачте, якщо пафосно та не зрозуміло. Завжди радий спілкуванню. Шаную, що ми є!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Валентинка



З нами з: 24.04.20
Повідомлень: 373

ПовідомленняНаписане: субота серпня 20, 2022 1:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я думаю, что надо что-то менять, потому что из-за войны все деньги обесцениваются и доход стал неимоверно низким. Есть у меня мысль одна - вложиться в британский инвестиционный фонд. Пишут, что через s-group инвестиции получаются наиболее прибыльными. КТо-то уже состоит в этом фонде?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Щодо досягнень місцевої влади Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group