www.krolevets.com/forum www.krolevets.com/forum
Все про життя Кролевця. Приєднуйтеся!

www.krolevets.com


 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дошка оголошень на сайті Кролевця
Cьогодні: четвер березня 28, 2024 5:31 pm
www.krolevets.com/forum


Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com
Курсы НБУ
Кролевчани - жителі країни третього світу

 
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Залишатися, чи тікати...
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
марко



З нами з: 04.07.07
Повідомлень: 49

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 02, 2007 4:36 pm    Тема повідомлення: Кролевчани - жителі країни третього світу Відповісти цитуючи

Це якоюсь мірою пояснює, чому Кролевець загниває. Проте головна причина кролевецьких негараздів- сірість місцевої влади, корумпованість судової та провоохоронної системи та зневага до людей. Одне слово- нами править, за визначенням "Народного Оглядача", бидлоеліта, що її цікавить лише стан власної кишені. Тому й тікають люди світ за очі. Може ви бачите ще й інші причини?

Україна стає класичною державою третього світу

Соціологічне дослідження, що його в кінці червня — на початку липня нинішнього року проводили науковці Інституту Горшеніна, засвідчили, що наша країна є класичною державою третього світу — з розвиненою столицею та занедбаною провінцією. Про це заявив директор Інституту Горшеніна Кость Бондаренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

До такої думки політолога привели результати соціологічного дослідження, зокрема відповіді на запитання про розвиток населеного пункту, що в ньому проживає респондент. Приблизно дві третини опитаних уважають, що вони проживають у населених пунктах, які або зовсім зупинилися у своєму розвиткові, або поступово приходять у занепад. У селах цей показник становить 81,2 %, у селищах міського типу — 67,6%, у містах обласного підпорядкування — 61,9%. Причому, зазначає політолог, красномовним є той факт, що близько половини опитаних у селах вважають свої населені пункти такими, що занепадають.

Як засвідчують результати опитування, наголосив Кость Бондаренко, лише 2 % населення України не мають у житті жодних матеріяльних проблем, тоді як не можуть звести кінці з кінцями 15,78%, не мають коштів на придбання речей першої необхідності 36,17%, тобто більша половина населення України. Лише 12,68% респондентів через силу можна назвати представниками середнього класу, що заявили, що особливих матеріяльних труднощів не відчувають, однак особливо великих покупок зробити не можуть.
Сільські Вісті. 2 серпня 2007 р
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
д-р Ловінг



З нами з: 10.09.07
Повідомлень: 17

ПовідомленняНаписане: понеділок вересня 10, 2007 4:00 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Що нами править купа чиновників, що живе від зарплати до зарплати та ще й взятки бере - не новина. Новина в тому, що паростки нових представників влади мають бути поміченими, підтриманими та реалізованими на благо громади. На жаль, всі ми люди - з вадами, які кидаються в очі, або прихованими. Кролевець має гарну перспективу за двох умов - культура високого рівня та залучення інвестицій. Багато (чи всі) мешканців не бачать різниці між адміністрацією, міською радою. Це рівень правової освіти. Що говорити про те, що відїзжаючи, люди шукають кращого життя а не є вигнаними з рідного міста? Я розумію про що йдеться, коли не має чим кормити дітей. Це основне - мати роботу. Реалізувати себе - шанс обраних. Чи не так?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    www.krolevets.com/forum -> Залишатися, чи тікати... Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

Реклама на сайті Кролевця! - www.krolevets.com




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group